Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
1. nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania posiłków,
2. opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów,
3. w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym,
4. zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych,
5. codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach,
6. obliczanie dziennej stawki żywieniowej,
7. Sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych,
8. planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową.
Wymagania
Wymagania: wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronimoczne, 1 rok doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego. Zgłoszenia: osobiste, e-mail: m.kolano@zpow.waw.pl, tel.: 501 927 559.Informacje o pracodawcy
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
NIP: 5213806586
Adres: Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Lokalizacje
Warszawa, pow. Warszawa, woj. mazowieckie
Wynagrodzenie
od 5 200,00 PLN
Ważna do
Wymagania
Wymagania: wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronimoczne, 1 rok doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego.
Zgłoszenia: osobiste, e-mail: m.kolano@zpow.waw.pl, tel.: 501 927 559.
Godzin tygodniowo
40.00
Godzin miesięcznie
160.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
NIP: 5213806586
Adres: Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Kontakt:
Telefon: 501 927 559
E-mail: m.kolano@zpow.waw.pl