Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,
• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,
• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzania posiłków na dany dzień,
• ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw,
• utrzymanie w czystości kuchni oraz powierzonego sprzętu, szafek i blatów kuchennych,
• dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę sprzętów używanych w kuchni,
• przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych, nadzór nad jakością zamówionej żywności, natychmiastowa utylizacja produktów z przekroczoną datą spożycia.
Wymagania
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Kontakt: sekretariat@zpow3.waw.pl, tel: 22 849 60 13Informacje o pracodawcy
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH NR 3
NIP: 1132976282
Adres: Łukowska 25, 04-133 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Lokalizacje
Warszawa, pow. Warszawa, woj. mazowieckie
Wynagrodzenie
od 4 720,00 PLN
Ważna do
Wymagania
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe.
Kontakt: sekretariat@zpow3.waw.pl, tel: 22 849 60 13
Godzin tygodniowo
40.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH NR 3
NIP: 1132976282
Adres: Łukowska 25, 04-133 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Kontakt: