Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów IFS oraz BRC. Zespołowe prowadzenie identyfikacji zagrożeń, analiz, ocena ryzyk. Uczestnictwo w przygotowaniu, przeprowadzaniu oraz nadzór nad definiowaniem działań poaudytowych zewnętrznych i wewnętrznych oraz innych audytach klientów. Monitorowanie działań audytowych oraz weryfikacja ich skuteczności. Tworzenie raportów z procesów identyfikowalności, symulacji wycofania wyrobów. Organizacja i przygotowanie przeglądów SZJ celem weryfikacji osiągnięć systemu jakości. Reprezentowanie Działu Zarządzania Jakością podczas audytów. Szkolenia pracowników z wymagań postępowania opisanych procedurami wewnętrznymi. Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów IFS Food oraz BRC Food. Praca w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności. Realizacja zadań ciągłego doskonalenia w ramach Działu Zarządzania Jakością. Praca pomiędzy godzinami od 07.00 do 20.00.
Wymagania
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, znajomość prawa żywnościowego, znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, wiedza z zakresu prowadzenia audytów. Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. Bardzo dobra organizacja pracy własnej.Informacje o pracodawcy
Pracodawca: ZAKŁAD DROBIARSKI W STASINIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8212390168
Adres: 08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Lokalizacje
Stasin, gm. Sabnie, pow. sokołowski, woj. mazowieckie
Wynagrodzenie
od 7 000,00 do 9 000,00 PLN
Ważna do
Wymagania
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, znajomość prawa żywnościowego, znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, wiedza z zakresu prowadzenia audytów. Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
Godzin tygodniowo
40.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: ZAKŁAD DROBIARSKI W STASINIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8212390168
Adres: 08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Kontakt:
Osoba: Anna Dąbrowska
E-mail: kadry@stasin.pl